Despre noi

BIJUTERII ȘI POVEȘTI

Bijuteriile sunt mai mult decât un accesoriu. Au rolul de a transmite o poveste. De a împărtăși stări, emoții, trăiri. Reprezintă o formă unică de exprimare a personalității fiecărei persoane care le poartă. Te invităm să pășești în universul Bizar Concept. 

Bine ai venit! 

Înainte să auzi povestea bijuteriilor, hai să o descoperi pe a noastră

Totul a început în vara anului 2017, în București, când pasiunea pentru artă a Simonei Girbou, fondatoarea brandului, a călăuzit-o către primele bijuterii cu personalitate, făcute în tihnă în propria mansardă.După sute de piese prelucrate, cercei, brățări și inele meșteșugărite, ceea ce părea de departe un vis a început să devină, ușor, ușor, realitate.

Simona a petrecut luni bune alături de maeștrii bijutieri locali din Bali și Thailanda, a urmat cursurile Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporană din București și a început să stăpânească noi tehnici tradiționale de realizare a bijuteriilor. Anii au trecut, iar munca și pasiunea se vedeau tot mai mult în fiecare bijuterie.

În 2019 a sosit momentul mult așteptat: într-o zi strălucitoare, pe Strada Volga numărul 3 din București și-a deschis ușile Atelierul Bizar Concept. Puteai simți emoția încă de la intrarea pe stradă.De atunci, sute de bijuterii din zeci de colecții iau naștere aici. Fiecare cu povestea și personalitatea ei, făurită manual în exclusivitate cu cea mai rafinată măiestrie. 

Află mai multe despre cum lucrăm  

Ne găsești fizic în Showroom-ul nostru cozy, încărcat cu multă energie bună, care se află chiar la noi în atelier. Poți descoperi piesele noastre și la galeria GalatecaÎn online, pe Facebook și Instagram, sau la partenerii noștri de la Band of Creators, Ecletic Artisans, OverJewels și Buline

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?