• ro
  • en

Colectia exploreaza ideea feminitatii la nivel conceptual.
In mitologia nordica Freya este zeita asociata cu dragostea, fertilitatea, frumusetea. Colectia vrea sa aduca in prim plan aceste calitati feminine pe care am uitat sa le apreciem in relatie cu calitatile masculine.
Nefiind obisnuiti sa cuantificam puterile si darurile feminine, acestea raman intr-un con de umbra si nu sunt la fel de mult apreciate ca cele masculine.
De cele mai multe ori abordarea masculina a succesului este masurabila.
Cum putem cuantifica insa darurile pe care o femeie le face: dragostea, grija pentru copii, legatura profunda in familie, in societate? Cum se pot cuantifica modalitațile subtile de a influenta și de a trai o viața care se simte bine in loc de o viața care arata bine?
Feminitatea in sine este o putere. Chiar si in societatea moderna inca ne lovim de stereotipuri care incep sa ne convinga ca este slabiciunea noastra, atunci cand, de fapt, este cel mai mare dar al nostru.
Colectia imbina tehnici antice ale bijuteriei: granulare, reticulare, fuziune, punand in valoare idea de armonie.
Am alaturat pietrelor comune perle si pietre semipretioase, am alternat suprafete netede, lucioase cu suprafete reliefate, auriu cu negru… tocmai pentru a se pune reciproc in valoare asa cum femininul si masculinul stau alaturate si fac asta in viata de zi cu zi.
Colectia incearca sa sugereze o noua paradigma pentru relatiile moderne. Viitorul nu este alb sau negru, doar feminin sau masculin, el este al femeilor si barbatilor care sunt constienti de puterea lor impreuna.

Afișez 1–12 din 18 rezultate

Sorteaza dupa:
  • All
  • Hot Products
  • Sales Products
  • Variation Products

Se incarca

No Products for load

Back to Top
Added to cart
Cos
Inchide

Niciun produs în coș.

Important! Acest site foloseste Cookies.Navigand pe site va exprimati acordul folosirii acestora.

[]
×
Introdu adresa de mail pentru a salva cosul de cumparaturi si pentru a primi reduceri exclusiviste !

*Prin completarea acestui camp esti de acord cu primirea email-urilor comerciale de la care te poti dezabona oricand doresti.
×