• ro
  • en

Colectia Labirint aduce in prim-plan un simbol universal turnat in forme patrate sau rectangulare. Tema a unei colectii de bijuterii pentru femei cu atitudine, simbolul ales este… bizar pana la capat.
Ai observat cum abandoneaza traditionala forma sferica a labirintului? Cum te instiga sa fii altfel?
Recunoastem, nu ne plac tiparele. Si nu vrem sa inchidem un simbol atat de puternic intr-o singura definitie, cand semnificatiile lui pot fi atat de diferite, in functie de cine il priveste.
De data aceasta, povestea colectiei Labirint este o pagina goala. Te provocam sa fii tu cea care o scrie.
Ne-am dezbracat, umili, de obiceiuri. Ne-am delimitat de simbolisme. Pur si simplu am bijuterit cu un singur gand – sa turnam bijuterii de poveste, intr-o colectie care refuza sa aiba o poveste numai a ei.
Colectia Labirint te invita sa ii spui tu povestea!
Noi ne asumam umila sarcina de a impleti in argint un simbol care penduleaza intre doua lumi; un teritoriu al contrariilor, care desparte si aproprie, inchide si deschide, lasa loc ratacirilor si regasirilor.
Esti pregatita sa intervii?
O sa-l vezi. O sa trezeasca ceva in tine ce doar tu stii. Si o sa vrei sa il ai. In fiecare zi in care vei purta bijuteria labirint, ea o sa-ti afiseze, muta, credinta. Iar tu o sa te porti asa cum simti. Asa cum crezi.
Crezi ca drumul tau in viata e limitat de ziduri ridicate de altii? Sau poate doar de tine?
Credinta ta este turnata in argintul care iti sta tacut pe stern sau iti umbreste clavicula. E turnata de noi, dar spusa de tine. Pandantive si cercei din argint reciclat. Argint simplu sau placat cu aur. Argintiu. Negru. Auriu. Perle de cultura care isi cauta calea prin labirint.
Un singur simbol. Atat de multe forme. O singura semnificatie, data de tine. Te invitam sa iti alegi bijuteria Labirint care te reprezinta si sa o porti asa cum numai tu simti!

Afișez 1–12 din 16 rezultate

Sorteaza dupa:
  • All
  • Hot Products
  • Sales Products
  • Variation Products

Se incarca

No Products for load

Back to Top
Added to cart
Cos
Inchide

Niciun produs în coș.

Important! Acest site foloseste Cookies.Navigand pe site va exprimati acordul folosirii acestora.

[]
×
Introdu adresa de mail pentru a salva cosul de cumparaturi si pentru a primi reduceri exclusiviste !

*Prin completarea acestui camp esti de acord cu primirea email-urilor comerciale de la care te poti dezabona oricand doresti.
×