• ro
  • en

Colecția Zborul este o formă de protest artistic în fața a tot ce înseamnă descurajare, desconsiderare și ucidere din fașă a speranțelor și entuziasmului sincer. Cum, personal, nu m-am lăsat niciodată intimidată de remarci de tipul ”Când o zbura porcul”, mi-am dorit să materializez acest protest în jurul unui simbol care fură zâmbete și la care lumea reacționează instinctiv.

Porcușorul cu aripi, elementul central al colecției, se vrea a fi mesajul meu către toți cei care se grăbesc să judece și să respingă: Hei, uite că porcii chiar zboară!

Dovadă și martor vor sta  bijuteriile acestea, printre bucle grăbite, decolteuri încrezătoare, degete cu mișcări rapide, nervoase sau încheieturi molcome cu gesturi calculate. Expresie a imposibilului devenit posibil prin muncă, de la lucrul cu gândul la lucrul cu mâna și metalul.

Zicala ”Când o zbura porcul” pare că era și replica favorită a tatălui lui Aurel Vlaicu… De câte ori fiului îi sclipeau ochii spunând ”Eu am să zbor!”, îi răspundea cu o siguranță zdrobitoare – ”Măi Aurele, tu vei zbura când va zbura porcul din bătătura noastră”. Aurel a ignorat, a crezut, a zburat, iar acesta este îndemnul pe care bijuteriile mele, in concept și mesaj, îl adresează tuturor celor care au acest element definitoriu – încrederea că se poate, în pofida a… orice.

Afișez 1–12 din 27 de rezultate

Sorteaza dupa:
  • All
  • Hot Products
  • Sales Products
  • Variation Products

Se incarca

No Products for load

Back to Top
Added to cart
Cos
Inchide

Niciun produs în coș.

Important! Acest site foloseste Cookies.Navigand pe site va exprimati acordul folosirii acestora.

[]
×
Introdu adresa de mail pentru a salva cosul de cumparaturi si pentru a primi reduceri exclusiviste !

*Prin completarea acestui camp esti de acord cu primirea email-urilor comerciale de la care te poti dezabona oricand doresti.
×