Sabai, sabai. [pron. suh-BYE suh-BYE]
Nu există o traducere literală în romană, deoarece cuvântul încapsulează o grămadă de variații ale ideii de relaxare: fericire, pace, confort. Se aplică ritmului general de viață, totul, de la cât de repede mergi până la timpul pe care îl ai pentru a mânca.
În Thailanda puteți găsi liniște și relaxare peste tot și aceasta este ceea ce aduce această colecție.
Colecția este inspirată din filozofia thailandeză și combină motivele tradiționale într-un mod urban.
Sabai este un curent subteran profund în viziunea thailandeză pentru o viață completă și implinită.
A fi ocupat până la stres a devenit o valoare nespusă în cultura noastră. Dacă suntem ocupați, suntem valoroși. În Thailanda, granița dintre muncă și relaxare este puțin mai neclară – nu sunt total opuse și pot fi împărtășite în același timp și spațiu. Menținerea unui spirit pașnic și plin de viață este cel mai bun mod de a trăi o viață bună.
Colecția combină argintul, pietrele semiprețioase și porțelanul într-un mod unic. Elementele unei singure piese sunt o compoziție interschimbabilă și detașabilă. Acest lucru le crește versatilitatea și le integrează într-un context urban. De ce să ai 3 perechi de cercei, când poți avea una care poate fi purtata în multe feluri.

Filtru

Afișez toate cele 6 rezultate

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?