Despre

 

Bizar Concept este proiectul unui om care iubeste frumosul si, mai ales, care iubeste sa-l faureasca cu propriile maini. Intr-un mic atelier, unde imposibilul e doar un material contorsionat cu voluptate de clestii de bijutier, toate aceste bijuterii lucrate manual isi asteapta, cuminti, purtatoarele.

Fiecare piesa este unica si perfecta in imperfectiunea naturala, fireasca, a metalului si a pietrelor. Inspirata din formele organice si fluide ale naturii, eliberata de rigorile simetriei si de stereotipurile bijuteriilor de serie. Bijuterie de atitudine, deopotriva obiect si mesaj, care nu devine insa completa decat atunci cand este folosita si cand, in sfarsit, isi poate indeplini menirea - completeaza identitatea celei care o poarta.

Intr-o lume a stereotipurilor, Bizar Concept intruchipeaza nu simple ornamente corporale, ci sentimente si stari. Iar pentru cei care nu fac din originalitate un scop in sine, care isi cauta, mai degraba, bijuteriile in acord cu identitatea lor, fiecare dintre aceste piese poate fi modul perfect de exprimare a individualitatii.

Daca apreciati obiectele artizanale si bijuteriile cu o poveste proprie, daca purtati bijuterii care sa va puna in valoare unicitatea, pastrandu-va in afara trendurilor si a etichetelor impuse de  bijuteria de serie, fara indoiala veti gasi in micul univers Bizar Concept cel putin o bijuterie care sa va faca inima sa bata mai tare.

Pentru ca, nu-i asa, a purta o bijuterie aduce cu sine un infinit sir de emotii: tresarirea acelui moment in care ati vazut-o pentru prima oara si ati stiut ca trebuie sa o aveti; nerabdarea acelei dimineti in care va pregatiti sa iesiti din casa si alegeti sa va simtiti speciala purtand-o pentru prima data; admiratia pe care o smulgeti din fiecare privire care se opreste asupra ei in tumultul zilei; si, de ce nu, satisfactia cu care o asezati seara, inainte de culcare, la locul ei din cutia cu bijuterii...

Ca de la o inima (care bate pentru frumos) la alta, va invitam sa ne treceti pragul. Nu va rezumati la aparente, descoperiti esenta Bizar Concept, filozofia din spatele acestor bijuterii, sensul pe care Simona il cauta si il da acestui carusel de emotii pus in miscare de bijuteria contemporana de autor...