Echipa noastra

Echipa noastră

O echipă nu înseamnă nici 11 viori, nici 11 piane; o echipă înseamnă o orchestră – spunea Alfredo di Stefano. Rezonăm întru totul cu aceste cuvinte, păstrate la loc de cinste în atelierul nostru. 

În atelier, chimia dintre noi rămâne trainic pe primul loc. Credem că pasiunea pentru meșteșugul rafinat și miciile detalii se împletesc extraordinar de bine, iar astfel continuăm să oferim ceea ce ne-am promis încă de la început: calitate, artă, emoție.

Cu fiecare piesă realizată, devenim mai uniți și mai îndrăgostiți de munca ce ne leagă. Iar faptul că fiecare client sau colaborator care ne calcă pragul devin parte importantă din povestea noastră, ne motivează tot mai mult și ne determină să continuăm lucrul cu drag și dedicare.

Etica muncii

Perseverența, munca asiduă și bucuria de a crea artă își fac loc în clasamentul priorităților noastre alături un al treilea pilon extrem de important pentru noi: etica. 

Pentru a putea aprecia cu adevărat frumusețea și splendoarea bijuteriilor, rolul nostru este acela de a ne asigura că mediul în care trăim nu are de suferit.

Este datoria noastră ca artizani să facem acest lucru.

Din păcate, în industria bijuteriilor și cea conexă (a mineritului), se folosesc adeseori diverse practici care afectează mediul înconjurător și pot pune în pericol viața unui număr mare de oameni.

Fiecare bijuterie care prinde viață în atelierul nostru este realizată în întregime doar din materiale și pietre reciclate sau provenite de la furnizori cu certificări de conformitate. Ne asigurăm că fiecare mină din care provin pietrele este verificată și că sunt respectate cu strictețe procedurile de lucru cu angajații.

Ne preocupă sănătatea, atât a ta cât și a planetei, așa că  bijuteriile noastre nu conțin nichel și plumb, care sunt principalii factori declanșatori in alergia de contact la metal.

Astfel, avem garanția că orice bijuterie ne va aduce împlinire atât nouă ca și artizani, cât și purtătorului. Pe lângă povestea ei unică, fiecare piesă este o reflexie a principiilor noastre.

Află mai multe despre cum lucrăm   

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?