Garantie

Toate produsele Bizar Concept sunt insotite de un Certificat de Calitate, care atesta proprietatile acestora: titlu aliaj, grame, piatra, carate piatra etc.

Produsele marca Bizar Concept sunt lucrate manual, utilizand metodele artizanale specifice bijuteriei clasice. Confectionate din metale reciclate, in proportie de 80%, respectiv pietre naturale, aceste bijuterii pot prezenta diverse particularitati de textura si culoare. Indiferent daca este vorba despre neregularitati, mici diferente de culoare a metalului, sau alte particularitati, ele nu pot fi considerate defecte ci, dimpotriva, trebuie privite ca semne distinctive ale produselor. Tocmai aceste particularitati naturale confera identitate si sporesc valoarea fiecarei bijuterii Bizar Concept lucrate manual.

Prin Certificatul de Calitate, Bizar Concept atesta atat calitatea produsului furnizat, cat si faptul ca acesta este conform standardelor internationale ce definesc clasa de bijuterie din care face parte. Nu in ultimul rand, acest certificat garanteaza realizarea bijuteriei din metale pretioase care nu isi vor schimba proprietatile, pe o perioada de 2 ani de la momentul achizitiei, cu conditia ca bijuteria sa fi fost utilizata si intretinuta corespunzator.

In cazul bijuteriilor cu pietre pretioase, daca se constata desprinderea sau caderea uneia sau a mai multor pietre pretioase incrustate, acestea vor fi inlocuite, in termen rezonabil, de catre producator, in situatia in care deteriorarea bijuteriei nu este imputabila cumparatorului.

Garantia bijuteriilor Bizar Concept devine nula in cazul deteriorarilor cauzate de accidente, purtare neglijenta sau necorespunzatoare, nerespectarea termenilor de utilizare inscrisi pe certificatul de garantie, dar si a oricaror altor factori independenti de defectele de material sau manopera.

Produsele aflate in termen de garantie si cu defecte vor fi, conform OG nr. 21/1992 revizuita, fie reparate gratuit, fie inlocuite, in cazul in care se va confirma ca deteriorarea reclamata a fost cauzata de un defect de manopera. Chiar si in situatia inlocuirii produsului insa, nu se poate garanta livrarea unui model identic, ci doar a unui produs similar si, bineinteles, cu o valoare echivalenta.

Certificatul de garantie

Prezentul certificat de garantie este emis de catre SC BIZAR CONCEPT & DESIGN S.R.L., CUI J40/5974/2017, si atesta ca produsele marca BIZAR CONCEPT – inele, cercei, bratari, coliere, pandative – sunt lucrate manual, respectand parametrii si cerintele de calitate impuse de normele legale in vigoare.

Perioada de garantie oferita este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, acesta putand fi schimbat doar daca nu a fost purtat intre timp. Drepturile consumatorului, conforme cu O.G. nr.21/1992 republicata si legea 449/2003, nu sunt afectate de termenii de garantie inscrisi in prezentul certificat de garantie.

Prin acest certificat garantam ca toate bijuteriile marca BIZAR CONCEPT sunt marcate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – Directia pentru Metale Pretioase si Pietre Pretioase.

Recomandari de pastrare, purtare si intretinere

Pentru a intretine corect si a va putea bucura cat mai mult timp de bijuteriile BIZAR CONCEPT, va recomandam sa:

  • Depozitati bijuteriile in cutiile in care le-ati achizitionat sau in cutii speciale pentru bijuterii.
  • Stergeti intotdeauna bijuteriile, dupa purtate, inainte de a le depozita in cutia lor, cu o carpa moale, curata.
  • Manevrati si purtati cu grija orice bijuterie incrustata cu pietre sau cu perle, montura acestora fiind destul de vulnerabila la socurile mecanice.
  • Nu purtati bijuteriile in timpul unor activitati casnice, brute, sau a oricaror altor activitati prin care acestea pot intra in contact cu substante pe baza de sulf.
  • Nu purtati bijuteriile atunci cand faceti sport sau desfasurati orice fel de activitati fizice.
  • Nu purtati bijuteriile la dus, la piscina sau la mare, pentru a evita pierderea luciului metalului in contact cu apa dura.
  • Evitati contactul bijuteriilor cu orice fel de substante chimice, parfumuri sau creme de piele, fixativ pentru par, produse pe baza de clor sau sulf, pentru a le proteja de riscul erodarii metalului sau, din nou, al pierderii stralucirii si al deteriorarii culorii.
  • Aveti in vedere faptul ca gradul de matuire al bijuteriei poate varia de la un purtator la altul, in functie de pielea acestuia, dar si de rutina de ingrijire a pielii pe care acesta o adopta.

In functie de gradul de utilizare, bijuteriile trebuie examinate si curatate de un bijutier, cel putin o data pe an!

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?