Inspirat de copii

“Fiecare copil este un artist. Problema este cum sa ramana un artist si dupa ce va creste.” Picasso

Pentru copilul din tine, Bizar Concept confectioneaza bijuterii jucause, personalizate, cu teme vesele cum numai un copil poate sa astearna pe hartie.

Aveti acasa micuti dornici sa se exprime prin desene? Buzunarele pline de bucatele de hartie si resturi de la ascutit creioane? Calcati mereu pe crete rupte sau capace de carioci si usa frigiderului a devenit neincapatoare pentru desenele copiilor? Peste un timp, toate acestea vor disparea, iar usa frigiderului va ramane si ea goala. Cand viata da navala, amintirea desenelor timide, stangace se pierde. Profitati, cat inca mai puteti! Incurajati-va micutii sa deseneze si transformati-le operele de arta in amintiri pretioase pe care sa le purtati langa inima dumneavoastra… la propriu!

Coliere si pandative, bratari, cercei sau inele, practic orice bijuterie poate reproduce un desen stilizat, unic, cu o deosebita valoare sentimentala – un univers intreg,  fie el mai intunecat sau mai solar, mai simplu sau mai complex, inchis intr-o bijuterie faurita cu grija, din metale la fel de pretioase ca… autorul desenului.

Indiferent daca le comandati pentru dumneavoastra sau vreti sa surprindeti pe cineva cu un cadou inedit, nu aveti cum sa dati gres cu o astfel de alegere: desene de copii transpuse in bijuterii de oameni mari, seturi de bijuterii mama-fiica, sau orice altceva la care va puteti gandi, trimiteti-ne desenele cele mai dragi la adresa de mail info@bizarconcept.ro si noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a pune la punct detaliile acestor bijuterii personalizate.

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?