Personalizeaza

Putem crea bijuteria perfecta pentru tine pornind de la ideea ta

 Orice te inspira pe tine pentru noi devine o provocare.
Facem bijuterii personalizate pentru a sarbatori si marca o ocazie speciala sau pentru un cadou de vis. Ai o idee in minte pentru cercei, coliere, inel de logoda sau verighete aici suntem.
Pretul bijuteriilor noastre personalizate poate varia in functie de alegerea ta de metal, pietre și complexitatea designului.
Durata de timp necesara pentru a realiza o comanda depinde de designul individual al fiecarei piese si de resursele de material disponibile. Poate dura de la trei pana la opt saptamani pentru a realiza bijuteria perfecta. Merita sa tii cont de acest lucru daca achizitionezi bijuterii personalizate avand un termen limita. Aici credem in vorba aceea din batrani “Graba strica treaba !”  Asteptam ideile tale la info@bizarconcept.ro.

Cum decurge tot procesul?

Prima data trebuie sa ne scrii tu un email la adresa info@bizarconcept.ro . Ne spui cat mai detaliat ce ti-ai dori, din ce material, ce fel de pietre. Ne poti trimite chiar si schite sau poze reprezentative.

Apoi noi ne gandim si stabilim impreuna cu tine in ce directie mergem. Ca sa fim siguri iti trimitem si o schita pe care trebuie sa o aprobi sau o putem modifica conform cerintelor tale.

Dupa ce primim ok-ul tau ne apucam de treaba.  In final produsul ajunge la tine asa cum l-ai dorit.

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?