Cum returnezi?

Completează cererea de retur de mai jos, în maxim 14 zile de la primirea comenzii. În 48 de ore vei fi contactat de către un reprezentant pentru a stabili detaliile returului.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

In urma procesării returului, vei fi notificat cum se va face returnarea coletului, prin curierul nostru sau prin orice alt curier ales de tine. In cazul în care alegem să o facem noi, așteaptă curierul trimis de noi și predă acestuia coletul în ambalajul original, cu factura atașată. Te vom anunța dacă returul este acceptat în momentul în care coletul va ajunge la sediul nostru.

CE TREBUIE SA STII?

  • Termenul maxim de returnare a unui produs achiziționat este de 14 zile.
  • Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai dupa ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur.
  • În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de dumneavoastră în formularul de retur, în cel mult 14 de zile de la retu
  • În cazul în care se optează pentru un alt produs, se urmează termenii de livrare standard, adică maxim 10 zile lucrătoare + 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare, dacă produsul dorit la schimb nu este pe stoc.
  • Taxele de retur sunt suportate de către client. Acestea vor fi scăzute din suma de rambursat în contul menționat în cererea de retur.
  • Podusele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate / returnate.

Cerere de retur

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?