Returnare

Bijuteriile personalizate, realizate exclusiv la comanda,sau personalizate, conform legislatiei in vigoare, nu pot fi returnate.

Pentru toate celelalte bijuterii comandate, aveti urmatoarele optiuni de returnare:

In decurs de 14 zile de la data achizitiei, puteti alege sa returnati bijuteria comandata, solicitand rambursarea sumei achitate, fara nicio obligatie de a va justifica decizia, conform OUG nr. 34/2014, si fara a fi nevoiti sa suportati vreun alt cost decat cel de returnare. In acest caz, produsul trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original si insotit decertificatul de garantie si de factura fiscala emise. Produsul nu trebuie sa fi fost purtat sau deteriorat in niciun fel!

In decurs de 15 zile de la data achizitiei, puteti alege sa solicitati serviciul de modificare a masurii, in cazul produselor de tip inel, a caror masura poate fi modificata. Procedura va fi gratuita, eventualele costuri suplimentare aparand doar in cazul in care se solicita marirea diametrului bijuteriei, adica adaugarea de material. Noul cost va fi calculat in functie de cantitatea de metal adaugata. Cumparatorul va avea obligatia de a suporta si cheltuielile de returnare catre Bizar Concept, iar Bizar Concept va suporta taxa de returnare catre cumparator a produsului modificat.

In decurs de 3 zile de la data primirii coletului , puteti alege sa returnati produsul daca acesta prezinta defecte evidente sau nu corespunde standardelor de calitate.

Pentru a demara procedura de returnare a produselor va rugam sa ne trimiteti in prealabil un email pe adresa – info@bizarconcept.ro. Adresa de retur este: Bucuresti, Sector 2 ,Strada Neagota, nr 40, Cod postal 023862.