Politica de confidentialitate

Bizar Concept acorda o deosebita importanta si atentie intregului proces de prelucrare a datelor cu caracter personal. Indiferent de statutul de cumparator, client sau utilizator, asa cum este acesta descris in sectiunea Termeni si Conditii, orice persoana care interactioneaza cu site-ul, produsele sau reprezentantii Bizar Concept si care ne comunica, in acest proces, date cu caracter personal, va beneficia de procesarea acestor date in conformitate atat cu Regulamentul (UE) 2016/679, cunoscut si sub denumirea de „Regulamentul General Privind Protectia Datelor” sau, mai simplu, „GDPR”, cat si cu orice alta legislatie privind confidentialitatea datelor cu caracter personal aplicabila in Romania.

Prezentul document a fost conceput pentru a va prezenta intr-un mod cat mai clar si transparent contextul in care colectam, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, dar si eventualele situatii si termenii in care putem transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti, ori de cate ori ne comunicati astfel de date. De la simple interactiuni de informare privind produsele si serviciile noastre, pana la plasarea unor comenzi ferme, atat prin site-ul nostru web, cat si prin aplicatiile disponibile pe telefonul dumneavoastra mobil sau prin interactiune directa cu vanzatorul, orice fel de date cu caracter personal colectam, dedicam toate resursele noastre si facem toate eforturile impuse pentru a le prelucra in deplina concordanta cu legislatia anterior mentionata.

Va rugam sa tineti cont ca Bizar Concept isi rezerva dreptul de a aplica modificari periodice ale prezentului document privind Politica de Confidentialitate, actualizari menite sa reflecte orice modificare survenita in procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal sau in cerintele legale aferente. Modificarile vor aparea pe website-ul nostru in cadrul aceluiasi document privind Politica de Confidentialitate si vor intra in vigoare la momentul publicarii. Pentru a fi cat mai bine informat si la curent cu orice eventuala modificare survenita, va recomandam sa consultati si sa verificati periodic continutul prezentei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si in ce calitate prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Bizar Concept este denumirea comerciala a S.C. Bizar Concept & Design S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in municipiul Bucuresti, sector 4, strada Podul Inalt, numarul 17. Prezenta societate este inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J40/5974/2017, avand codul unic de inregistrare fiscala 37460750 si fiind denumita, in prezentul document, fie „Bizar Concept” fie, mai simplu, „noi”. Implicarea noastra in stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se face in calitate de operator, conform legislatiei cu privire la protectia datelor, ori de cate ori avem nevoie de aceste date pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra cu privire la produsele Bizar Concept sau la continutul website-ului Bizar Concept.

Cum ne puteti contacta pentru informatii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Bizar Concept, prin reprezentantii sai legali, este intotdeauna interesat sa afle opiniile dumneavoastra si dispus sa va ofere orice fel de informatii cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, ori de cate ori le solicitati. In acest sens, va rugam sa contactati Responsabilul Bizar Concept cu protectia datelor, fie utilizand serviciile de posta sau curier catre adresa Bucuresti, Sector 2, Neagota numarul 40, cu mentiunea clara „in atentia Responsabilului Bizar Concept cu protectia datelor”, fie utilizand mijloacele de comunicare online, mai exact adresa de e-mail info@bizarconcept.ro.

Principalele categorii de date cu caracter personal prelucrate de catre Bizar Concept

Datele cu caracter personal sunt colectate, in general, direct de la dumneavoastra, prin urmare aveti controlul privind tipul de informatii pe care ni le oferiti. Cateva astfel de exemple in care vi se va solicita transmiterea de date cu caracter personal includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele situatii:

Crearea unui cont de utilizator Bizar Concept – in acest proces, vi se va cere sa furnizati adresa de e-mail, nume si prenume, Cod Numeric Personal, adresa exacta, numar de telefon;
Plasarea unei comenzi – in acest proces, vi se va cere sa furnizati detaliile privind produsul dorit, numele si prenumele pe care faceti comanda, adresa la care doriti sa fie livrata, detaliile de facturare, metoda de plata preferata, datele cardului bancar in cazul in care optati pentru plata prin transfer bancar, numarul de telefon la care puteti fi contactat etc.

In afara datelor cu caracter personal pe care le furnizati chiar dumneavoastra, Bizar Concept isi rezerva dreptul de a colecta si de a prelucra ulterior si anumite date privind comportamentul dumneavoastra in cadrul site-ului nostru sau in timpul utilizarii aplicatiilor de mobil dedicate. Scopul colectarii acestor date este de a va pune la dispozitie oferte cat mai apropiate profilului si intereselor dumneavoastra, dar si de a va oferi o experienta online cat mai personalizata. Pentru a afla mai multe informatii in aceasta directie, va rugam sa parcurgeti sectiunea de mai jos privind scopul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.

De asemenea, va rugam sa tineti cont de faptul ca utilizarea site-ului nostru web sau a aplicatiilor de mobil dedicate duce la stocarea si colectarea informatiilor in fisiere de tip cookie sau prin tehnologii asemanatoare, conform politicii de cookie-uri.

Bizar Concept nu colecteaza si nu prelucreaza in alte moduri date sensibile, asa cum sunt incluse in Regulamentul General Privind Protectia Datelor in categorii speciale de date cu caracter personal, si nici nu colecteaza sau prelucreaza date ale minorilor care nu au implinit inca varsta de 16 ani.

Scopul si temeiurile in baza carora prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

Bizar Concept colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in vederea prestarii unor servicii in beneficiul clientului, pentru imbunatatirea constanta a serviciilor oferite, in scopuri de marketing, dar si pentru apararea propriilor interese legitime, atunci cand este cazul.

1.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea prestarii serviciilor Bizar Concept in beneficiul clientului este necesara ori de cate ori intervine o cerere de incheiere si de executare a unui contract intre Bizar Concept si dumneavoastra. Prelucrarile acestor date pot fi impuse inclusiv de catre legislatia contabila si/sau fiscala si includ, dar nu se rezuma exclusiv la urmatoarele situatii:

Cererea de creare a unui cont in cadrul site-ului Bizar Concept;
Orice actiune ulterioara de administrare a contului, intreprinsa de titularul contului in cadrul site-ului Bizar Concept;
Prelucrarea comenzilor, de la preluare la validare, facturare si expediere;
Solutionarea cererilor de anulare sau a oricaror altor probleme, indiferent de natura lor, cata vreme privesc o comanda activa, bunurile sau serviciile achizitionate prin intermediul Bizar Concept;
Procesul de returnare a produselor, in conformitate cu prevederile legale;
Procesul de rambursare a contravalorii produselor, in conformitate cu prevederile legale;
Oferirea de suport in relatiile cu clientii, inclusiv oferirea unor raspunsuri la intrebarile adresate cu privire la comenzile plasate sau la bunurile si serviciile oferite de catre Bizar Concept.

2.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea imbunatatirii serviciilor Bizar Concept se face din dorinta noastra permanenta de a oferi cea mai buna experienta clientilor Bizar Concept. In acest scop, ne rezervam dreptul de a colecta si de a utiliza anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra de cumparator, dar si de a va invita, ocazional, sa completati chestionare de stastifactie ulterior finalizarii unor comenzi sau in colaborare cu diferiti parteneri, studii si cercetari de piata active. Toate aceste activitati sunt intemeiate exclusiv pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, fara a face insa rabat de la grija respectarii drepturilor si libertatilor dumneavoastra fundamentale.

3.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing are rolul de a transmite clientilor Bizar Concept cele mai atractive oferte privind produsele si/sau serviciile pentru care acestia si-au manifestat interesul prin intermediul interactiunilor anterioare in cadrul site-ului sau direct cu reprezentantii Bizar Concept. In consecinta, va putem transmite orice fel de mesaj, pe diferite canale de comunicare, de la e-mail la SMS sau apeluri telefonice, mesaje de tip mobile push sau web push etc., mesaje cu continut informativ general sau tematic, cu informatii privind produse similare/complementare celor pe care le-ati achizitionat deja, informatii privind noi oferte sau promotii, informatii privind diferite produse pe care le-ati adaugat in Cos sau la Favorite, informatii privind alte tipuri de produse pentru care ati manifestat interes, sau informatii din categoria comunicarilor comerciale, de la sondaje de opinie la cercetari de piata. In oricare dintre aceste situatii, va vom oferi informatii pe care le consideram de interes pentru dumneavoastra, in baza unor date legate de comportamentul dumneavoastra de utilizator, precum produsele pe care le-ati vizualizat, produsele pe care le-ati cumparat deja, sau doar produsele adaugate in wishlist, date care contribuie la crearea unui profil de utilizator. Ca de fiecare data, ne asiguram ca prelucrarea acestor date se face in baza drepturilor si libertatilor de care beneficiati, dar si ca deciziile luate in baza lor nu vor avea efecte legale asupra dumneavoastra si, implicit, nu va vor afecta similar intr-o masura semnificativa. De regula, toate aceste comunicari in scop de marketing se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra prealabil, consimtamant revocabil in orice moment, cu conditia ca decizia de a va retrage consimtamantul sa ne fie comunicata fie prin contactarea directa a Bizar Concept utilizand detaliile de contact prezentate anterior, fie prin utilizarea link-ului de dezabonare ce insoteste mesajele pe care le primiti din partea noastra.

Activitatile noastre de marketing se pot baza, ocazional, pe interesul nostru legitim de a ne promova si de a ne dezvolta activitatea comerciala, insa chiar si in aceste situatii vom avea grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate. Indiferent de context, ne puteti solicita oricand, prin oricare dintre mijloacele de comunicare prezentate anterior, sa incetam prelucrarea datelor dumeavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing, urmand ca noi sa dam curs cererii dumneavoastra in cel mai scurt timp cu putinta.

4.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul apararii intereselor noastre legitime se va face in situatia in care vom avea nevoie sa folosim sau sa transmitem anumite informatii pentru a ne proteja drepturile si/sau activitatea comerciala. Astfel de situatii pot include dar nu se limiteaza la:

Masuri de protectie a site-ului web Bizar Concept;
Masuri de protectie a platformei Bizar Concept in fata unor atacuri cibernetice;
Masuri de prevenire a tentativelor de fraudare;
Masuri de detectare a tentativelor de fraudare, cu posibilitatea transmiterii de informatii catre autoritatile publice competente;
Masuri de gestionare a altor riscuri diverse.

Toate aceste tipuri de prelucrari se pot face in baza unui temei general legat de interesul nostru legitim de a ne proteja activitatea comerciala, fara a exclude insa datoria noastra de a ne asigura ca oricare dintre masurile implementate va oferi un echilibru intre acele interese personale pe care incercam sa le protejam si drepturile si libertatile fundamentale ale clientilor Bizar Concept. Ocazional, prelucrarea acestor date se va face in temeiul unor dispozitii legale precum obligativitatea de a asigura paza bunurilor si a valorilor, asa cum este aceasta inscrisa in legislatia in domeniu.

Pentru cat timp vor fi stocate datele dumneavoastra cu caracter personal

Stocarea datelor cu caracter personal ale unui utilizator se face, de regula, pe toata durata existentei unui cont creat de acel utilizator in cadrul site-ului Bizar Concept. Solicitarile de stergere a anumitor informatii se pot face insa chiar si atunci cand contul este inca activ, iar cererea de inchidere a contului poate fi facuta in orice moment, cu mentiunea ca Bizar Concept isi rezerva dreptul de a pastra anumite informatii aferente contului si ulterior inchiderii acestuia, in situatii speciale impuse fie de legislatia aplicabila, fie de interesele noastre legitime.

La ce terte parti pot fi transmise datele dumneavoastra cu caracter personal

Accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal va fi acordat de Bizar Concept catre terte parti, persoane juridice de drept privat sau autoritati publice, doar in anumite situatii, atunci cand avem o obligatie legala sau necesitatea de a ne apara un interes legitim, si numai in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, ulterior incheierii unor contracte cu aceste parti. In functie de situatie, putem sa transmitem sau sa oferim acces tertilor la unele dintre datele dumneavoastra cu caracter personal, terti din categoria furnizorilor de servicii:

De curierat
De plata
Bancare
De marketing
De telemarketing
De cercetare de piata
De servicii IT
Societati de asigurare
Alte societati cu care dezvoltam programe de ofertare a bunurilor si serviciilor Bizar Concept

In ce tari pot fi transferate datele dumneavoastra cu caracter personal

La acest moment, datele dumneavoastra cu caracter personal sunt stocate si prelucrate doar pe teritoriul Romaniei, cu posibilitatea transferarii ulterioare a anumitor date catre anumite entitati din Uniunea Europeana sau din afara acesteia, chiar si in tari ale caror nivel de protectie a datelor cu caracter personal nu a fost inca recunoscut de catre Comisia Europeana.

In eventualitatea unui transfer international de date cu caracter personal, Bizar Concept va lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca procesul este gestionat cu atentie si ca drepturile si interesele va sunt protejate. Toate aceste transferuri catre diversi furnizori de servicii sau alte terte parti vor beneficia de protectie contractuala si, acolo unde este cazul, garantii suplimentare precum clauzele contractuale standard emise de catre Comisia Europeana, schemele de certificare de tipul Scutului de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul Uniunii Europene catre SUA etc.

Ca in orice alta situatie, ne puteti contacta oricand, utilizand oricare dintre detaliile de contact prezentate anterior, pentru a cere informatii suplimentare privind tarile in care transferam datele dumneavoastra sau garantiile puse in aplicare referitor la aceste transferuri.

Masuri de protectie si securitate a datelor dumneavoastra cu caracter personal

Bizar Concept se angajeaza sa asigure securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin punerea in practica a unor masuri de ordin tehnic si/sau organizatoric, in conformitate cu standardele industriei. In cazul transmiterii unor date cu caracter personal se vor utiliza algoritmi de criptare de ultima generatie, stocarea datelor propriu-zise facandu-se pe servere securizate si asigurandu-se, totodata, redundanta datelor. Iar in ceea ce priveste efectuarea platilor, acestea sunt facilitate de catre procesatorul de plati MobilPay, orice informatii referitoare la plati fiind criptate.

Va atragem insa atentia ca, in ciuda tuturor acestor masuri de protejare a datelor dumneavoastra cu caracter personal, transmiterea de informatii prin intermediul Internetului, in general, sau prin intermediul unor retele publice, in particular, nu poate fi complet sigura, existand riscul unor scurgeri de date care pot fi vazute si/sau utilizate de catre alte terte parti decat cele anterior mentionate, terte parti neautorizate. Bizar Concept nu poate fi facut responsabil pentru asemenea vulnerabilitati ale unor sisteme ce nu se afla sub controlul nostru.

Drepturile dumneavoastra in raport cu stocarea si procesarea datelor cu caracter personal

Potrivit Regulamentului General Privind Protectia Datelor, beneficiati de o serie de drepturi referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal. In baza acestor drepturi, puteti sa solicitati in orice moment nu doar accesul la datele dumneavoastra, ci si modificarea acestora in vederea corectarii unor greseli aparute in fisierele noastre si, daca este cazul, va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal sau va puteti exercita dreptul de a depune plangeri catre autoritatile competente de supraveghere respectiv dreptul de a va adresa justitiei. Nu in ultimul rand, in functie de situatie, veti putea beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii acestor date si dreptul la portabilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In ultima parte a acestui document privind Politica de Confidentialitate, veti descoperi informatii suplimentare cu privire la fiecare dintre drepturile dumneavoastra in raport cu stocarea si procesarea datelor cu caracter personal. Odata luate la cunostinta aceste drepturi, ne puteti contacta prin oricare dintre modalitatile de contact prezentate anterior pentru a formula diverse cereri, tinand insa cont de urmatoarele aspecte:

Verificarea identitatii celui care isi exercita drepturile – intrucat luam in serios confidentialitatea tuturor datelor cu caracter personal este necesar ca, atunci cand ne comunicati o cerere referitoare la astfel de inregistrari, sa o faceti utilizand adresa de e-mail cu care v-ati creat contul Bizar Concept, tocmai pentru a va confirma identitatea si dreptul de a beneficia de masurile solicitate. In caz contrar, Bizar Concept isi rezerva dreptul de a depune cereri suplimentare pentru confirmarea identitatii dumneavoastra, cereri de furnizare a unor informatii suplimentare de identificare.

Perceperea de onorarii in situatia acordarii drepturilor – Bizar Concept nu solicita nici o taxa pentru a va facilita exercitarea unui drept privind datele dumneavoastra cu caracter personal, exceptie de la aceasta regula facand doar cazurile in care solicitarea dumneavoastra se dovedeste a fi nefondata, repetitiva sau excesiva. In astfel de situatii o suma rezonabila va fi perceputa, cu mentiunea ca aceasta se va specifica in avans, anterior solutionarii cererii.

Durata de raspuns la cererile privind datele cu caracter personal – Bizar Concept isi propune sa raspunda oricaror solicitari valide cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, in termen de cel mult o luna, atunci cand cererea formulata nu este deosebit de complicata. In cazul in care acelasi utilizator a formulat mai mult de o solicitare, solutionarea tuturor solicitarilor poate sa necesite pana la doua luni, situatie in care veti fi notificat daca formularea unui raspuns va depasi termenul anterior mentionat, de o luna. Bizar Concept isi rezerva dreptul de a formula intrebari sau cereri suplimentare, precum detalierea exacta a tipului de informatii pe care doriti sa le primiti sau a aspectelor care va ingrijoreaza cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal, orice intrebare sau cerere suplimentara avand rolul de a ne ajuta sa actionam mai repede si de a scurta timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra.

Dreptul tertelor parti – Bizar Concept nu trebuie sa respecte o anumita cerere daca solutionarea acesteia ar duce la afectarea in mod evident si negativ a drepturilor si libertatilor altor persoane vizate de acea cerere.

Drepturi vizate

Drepturi privind accesul – includ solicitari de confirmare a prelucrarii datelor cu caracter personal, de furnizare a unei copii a datelor dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram, de informatii detaliate cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal (de la ce date avem si cum le-am obtinut la cum le folosim, cui oferim acces la ele, cum le protejam, daca le transferam in strainatate sau cum puteti formula o plangere), in situatia in care aceste informatii nu v-au fost deja oferite prin prezentul document.

Drepturi privind rectificarea – includ solicitari de rectificare sau de completare a datelor dumneavoastra cu caracter personal deja furnizate, care sunt incomplete sau inexacte, cu mentiunea ca ne rezervam dreptul de a initia verificari suplimentare privind exactitatea datelor, inainte de rectificarea propriu-zisa, daca vom considera necesar.

Drepturi privind stergerea datelor – includ solicitarile de stergere a datelor cu caracter personal, solicitari ce vor fi aprobate doar in anumite conditii: daca datele respective nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului in care au fost colectate initial, daca ati decis sa va retrageti consimtamantul privind prelucrarea unor date asupra carora v-ati dat consimtamantul initial, daca aveti un temei legal pentru a va opune colectarii acelor date, daca datele v-au fost prelucrate ilegal sau daca noi avem o obligatie legala de a da curs unei astfel de solicitari. Bizar Concept nu are totusi obligatia de a raspunde solicitarilor de stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal in situatii in care colectarea si prelucrarea datelor pe care dumneavoastra doriti sa le stergem este necesara pentru respectarea unei obligatii legale sau pentru constatarea respectiv exercitarea sau apararea unui drept in fata instantelor de judecata competente. Pe langa aceste doua circumstante principale care ar putea duce la refuzul solicitarii de stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, ar putea exista, ocazional, si alte circumstante in care sa va refuzam solicitarea, desi cele doua anterior mentionate raman cele mai probabile cauze ale unui potential refuz.

Drepturi privind restrictionarea prelucrarii datelor – includ solicitarile de restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, numai in situatii in care: acuratetea lor poate fi contestata conform drepturilor privind rectificarea, pentru ca Bizar Concept sa poata verifica acuratetea acelor date; prelucrarea datelor este ilegala dar nu doriti ca acestea sa fie sterse; datele in cauza nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului in care au fost colectate initial, insa dumneavoastra aveti nevoie de ele pentru a putea constata, exercita sau apara un drept in fata instantelor judecatoresti competente; ati facut deja uz de dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, iar solicitarea este in curs de evaluare. Chiar si in urma unei astfel de solicitari de restrictionare, Bizar Concept isi rezerva dreptul de a continua sa va foloseasca datele cu caracter personal in situatia in care avem consimtamantul dumneavoastra, avem nevoie sa constatam, sa exercitam sau sa asiguram apararea unui drept in fata instantelor judecatoresti competente, sau avem nevoie sa protejam drepturile Bizar Concept sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Drepturi privind portabilitatea datelor – includ solicitari de furnizare a datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un format structurat, care poate fi utilizat in mod curent si citit automat, respectiv solicitari de portare directa care un alt operator de date, cu conditia ca prelucrarea acelor date sa se bazeze pe consimtamantul dumneavoastra sau pe incheierea/executarea unui contract cu dumneavoastra si doar daca prelucrarea se face prin mijloace automate.

Drepturi privind opozitia – includ posibilitatea de a va opune, in orice moment, din orice motive ce depind de situatia dumneavoastra particulara la acel moment, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, daca veti considera ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza acestui interes legitim al nostru. In plus, aveti dreptul sa va opuneti oricand oricarei actiuni de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal facute in scop de marketing direct, inclusiv aceea de a va crea un profil personalizat, fara a avea obligativitatea de a furniza vreun motiv, urmand ca Bizar Concept sa inceteze in cel mai scurt timp posibil prelucrarea acelor date care fac obiectul opozitiei dumneavoastra.

Drepturi privind luarea de decizii automate – includ solicitari de a nu face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor, cu conditia ca acea decizie sa produca efecte juridice cu privire la persoana dumneavoastra sau sa va aduca prejudicii similare, intr-o masura semnificativa. Acest drept este exclus in situatii in care s-a ajuns la respectiva decizie automata din motive ce tin de necesitatea de a incheia sau de a derula un contract cu dumneavoastra si decizia este autorizata prin lege, insotita de garantii adecvate privind respectarea drepturilor si libertatilor dumneavoastra, sau are deja la baza consimtamantul dumneavoastra explicit.

Drepturi privind plangerile – includ orice formulare de plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. In Romania, puteti contacta autoritatea de supraveghere la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 respectiv la numerele de telefon +40.318.059.211 sau +40.318.059.212, cat si la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro. Bizar Concept va roaga sa ne contactati in prealabil si va asigura ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila, fara ca aceasta notificare sa va afecteze in vreun fel dreptul dumneavoastra de a contacta oricand Autoritatea Nationala de Supraveghere.

Bizar Concept foloseste cookie-uri. Decizia de a naviga in continuare presupune acordul dumneavoastra pentru utilizarea acestor cookie-uri, conform Politicii de Protectie a Datelor cu Caracter Personal. Mai multe detalii privind setarile cookie-urilor gasiti aici. De accord