Cum lucram

Motto-ul nostru:

“Love, fire & desire.”

Magia artizanatului, în fiecare bijuterie

Ne dorim să îți oferim o experiență unică și complexă încă de la început, așadar îți vom prezenta întreg procesul de fabricare a fiecărei bijuterii: de la primul gând, la splendida formă finală, iar mai apoi, la tine.

Bijuteriile sunt realizate manual de Simona, alături de câțiva ucenici. Pentru o singură piesă, dedicăm minimum 3 zile de muncă intensă pentru a putea admira o capodoperă unică și prețioasă, cu personalitate.

La noi în atelier, totul pleacă de la un concept inspirat, de obicei, din stările noastre, din arta contemporană și uneori, din filosofii. Mai apoi, așternem totul pe hârtie. Dezvoltăm câteva schițe generoase ca să avem o privire de ansamblu clară.

Procesul căruia îi acordăm cea mai mare importanță este alegerea materialelor. Avem grijă să alegem doar materiale de calitate superioară, reciclate, din surse etice și prietenoase cu mediul.

Îmbinăm apoi diferite tehnici tradiționale cu unele moderne și dăm viață primelor prototipuri, pe care le testăm personal. Ne asigurăm că au greutatea ideală, forma potrivită și că sunt ergonomice. Nu promitem perfecțiunea, dar o căutăm în fiecare clipă.

La final, adăugăm ultimele retușuri și facem magia să se întâmple, cu cea mai mare grijă. Rezultatul este mai mult decât o bijuterie – o poveste pe care doar tu o porți și pe care o iei cu tine în fiecare zi.

Descoperă cele mai noi colecții 

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?