Workshop verighete

ACUM VA PUTETI FACE SINGURI VERIGHETELE!

In studioul Bizar Concept aveti oportunitatea unica de a va crea singuri, unul celuilalt verigheta perfecta.
Facandu-va reciproc verighetele, ele vor purta amprenta dragostei voastre si peste timp vor purta cu ele amintirea momentului in care au fost create, intr-un fel in care verighetele cumparate din magazin nu o vor putea face niciodata.
Pentru a ne asigura ca la sfarsitul workshop-ului veti fi fericitii posesori ai unor verighete frumoase, ce indeplinesc toate standardele de calitate totul se va intampla sub atenta supraveghere a unui bijutier experimentat ce va va ghida in tot acest proces.
Bizar Concept iti pune la dispozitie o gama larga de materiale din care ii poti confectiona verighetele: aur alb, galben, roz de 14 sau 18 carate.

ORICINE POATE FACE ASTA!

Verighetele cu modele clasice simple pot fi facute in 5-8 ore. Majoritatea cuplurilor pleaca cu verighetele terminate chiar in ziua workshop-ului.

Pretul mediu al unui set de verighete din aur de 14 carate este intre 4000 de lei si 8000 lei

Pentru ca vrem sa ai parte de toata atentia noastra porgramam un singur cuplu pentru fiecare workshop.

Verighetele tale pot pot fi confectionate prin doua metode diferite: Fabricarea integrala sau prin sculptare si turnare .

WORKSHOPUL DE FABRICARE INTEGRALA

Fabricarea este un proces in care veti lucra direct în metalul ales. Veti folosi o torta si unelte specifice bijutierilor pentru a taia, a lipi si a aduce metalul in forma dorita. Aceasta este o tehnica excelenta pentru crearea verighetelor simple, clasice cu aspect satinat, lucios, zgariat sau chiar cu aspect de lovitura de ciocan.

Multe cupluri care aleg acest workshop isi termina inelele în mai puțin de 4 ore si pleaca cu ele acasa la sfarsitul sesiunii.
Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca unele modele vor necesita etape suplimetare dupa terminarea workshop-ului. Acestea vor fi facute de un bijutier cu experienta ulterior workshop-ului, cum ar fi gravarea si montarea pietrelor. Acesti pasi pot dura cateva saptamani dupa incheierea workshop-ului.

Daca va hotarati sa alegeti acest worksop va trebui cu cel putin 3 saptamani inainte sa va hotarati asupra unor aspecte esentiale ale designului:

WORKSHOPUL DE SCULPTARE SI TURNARE

Acesta metodă de confecționare a verighetelor este un proces în doi pași.

La prima sesiune iți vei sculpta inelele dintr-o ceară tare. Durata fiecarei sesiuni va fi de aproximativ 3 ore.

Apoi acestea vor fi turnate în metalul ales. Turnarea este un proces ce se întâmplă după încheierea primei sesiuni și este făcută de un bijutier experimentat.

În a doua sesiune metalul va fi finisat, lustruit și adus la formă finală. Pentru acest pas aveți două opțiuni: fie va întoarceți la atelier pentru a face aceste operațiuni, fie putem face noi asta pentru dumneavoastră.

Acest proces este ideal pentru a crea modele dinamice. Puteți alterna foarte ușor forme și texturi: de la un inel cu o textura puternică la o formă organică.

Va rugăm să țineți cont că sculptarea inelelor este un proces în doi pași ce necesită timp. Luați în considerare cel puțîn 3 săptămâni plus eventualele etape , dacă designul dumneavoastră le include , cum ar fi gravarea sau montarea pietrelor. Aceștia sunt etape efectuate de bijutierii noștri ulterior turnării verighetelor și necesită timp suplimentar. Așadar luați în considerare 6 săptămâni ca și interval de timp necesar pentru confecționarea verighetelor dumneavoastră.

Sculptura oferă mai multă flexibilitate, așa că puteți hotărî detaliile inelelor de la dimensiuni la tipul metalului, în timp ce le lucrați.

PRETURI

Vrem sa fim transparenti si sa va spunem ca pretul final va fi compus din mai multe elemente, si anume: pretul workshop-ului + costul metalului +pierdere + elemente suplimentare (gravura, montarea pietrelor etc)

** Costurile vor varia în funcție de Design 
** Inelele care trec dincolo de un stil clasic vor solicita o munca suplimentara din partea noastra folosind o combinatie de competente, alchimie și proiectare.

PENTRU PROGRAMARI NU EZITATI SA NE CONTACTATI!

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?