Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Orice activitate intreprinsa in cadrul acestui site, de la simpla vizitare la inregistrarea si plasarea de comenzi pentru produsele Bizar Concept, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1.Definitii si termeni utilizati

Bizar Concept

Vanzatorul este SC BIZAR CONCEPT & DESIGN S.R.L., CUI J40/5974/2017, la care se va face referire sub numele simplu de Bizar Concept.

Cumparatorul este orice persoana, fizica sau juridica, respectiv orice entitate juridica ce isi creeaza un Cont pe Site si care plaseaza apoi o Comanda.

Clientul este orice persoana, fizica sau juridica, ce are acces la Continutul site-ului, fie printr-un acord de utilizare intre Bizar Concept si acesta, fie prin orice alte mijloace de comunicare – electronic, telefonic etc. – pus la dispozitie de Bizar Concept si care necesita si crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizatorul este orice persoana, fizica sau juridica, ce s-a inregistrat pe Site si care, dupa crearea Contului, si-a dat acordul, prin decizia de a continua sa foloseasca Site-ul, asupra tuturor clauzelor exprimate in cadrul sectiunii Termeni si Conditii.

Site-ul este domeniul Bizar Concept respectiv toate subdomeniile acestuia.

Contul este acea sectiune din Site unde, prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole, Cumparatorul poate transmite o Comanda si unde sunt, de regula, stocate informatii specifice Clientului sau Cumparatorului care s-a logat cu aceste date, respectiv istoricul Cumparatorului in acest Site, de la comenzi si facturi pana la detalii de garantie.

Nickname-ul este acel pseudonim prin care un Utilizator, un Client sau un Cumparator poate sa posteze continut pe Site, asociat informatiilor din site ale unui Utilizator, Client sau Cumparator, sub denumirea „Nume Utilizator”.

Comanda este un document electronic emis in cadrul Site-ului si care serveste ca forma de comunicare intre Cumparator si Vanzator, prin care acesta din urma este instiintat de intentia Cumparatorului de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Bunurile sunt toate produsele mentionate in documentul Comanda si pe care Vanzatorul, in urma Contractului incheiat cu Cumparatorul, urmeaza sa le furnizeze acestuia din urma.

Contractul este o forma de contract incheiat intre Vanzator si Cumparator, la distanta, fara a fi necesara prezenta fizica simultana a celor doua parti implicate.

Campania este actiunea prin care este expus, in scop comercial, un anumit numar de Bunuri cu stoc limitat, predefinit, Bunuri facute disponibile de catre Vanzator pentru o perioada limitata de timp, stabilita de acesta.

Continutul este dat de orice fel de informatii:
– Prezentate pe Site si disponibile pentru vizitare, vizualizare sau accesare prin folosirea unui echipament electronic;
– Cuprinse in cadrul oricarui e-mail transmis de catre Vanzator Cumparatorilor, fie prin mijloace electronice, fie prin alte mijloace de comunicare disponibile;
– Comunicate Cumparatorului, de catre orice angajat sau colaborator al Vanzatorului, conform detaliilor de contact specificate sau nu de acesta;
– Aferente Bunurilor sau tarifelor practicate de catre Vanzator intr-un anumit interval de timp;
– Aferente Bunurilor sau tarifelor practicate de catre o terta parte cu care Vanzatorul a incheiat anumite contracte de parteneriat, pe o anumita perioada;
– Referitoare la Vanzator, cat si alte date privilegiate ale acestuia.

Documentul este prezenta pagina cu Termeni si Conditii.

Newsletter-ul este un mijloc de informare periodic, in format exclusiv electronic sau prin posta electronica (de tip e-mail sau SMS), care transmite informatii cu privire la Bunurile si/sau promotiile pe care Vanzatorul le pune la dispozitie intr-o anumita perioada si care nu cuprinde niciun fel de angajament al Vanzatorului referitor la informatiile transmise prin acesta.

Tranzactia este incasarea sau rambursarea unei anumite sume de bani rezultate prin vanzarea unui Bun, Cumparatorului, de catre Bizar Concept, ca urmare a utilizarii serviciilor procesatorului de carduri agreat de Vanzator, oricare ar fi modalitatea de livrare.

Specificatiile sunt toate specificatiile sau descrierile Bunurilor, asa cum apar ele in descrierea acestora.

2.Documente contractuale

2.1. Inregistrarea unei comenzi in cadrul Site-ului reprezinta acordul tacit al Cumparatorului fata de forma de comunicare, telefonica sau prin e-mail, de care Vanzatorul va face uz pentru a-si duce la indeplinire operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea pe care Cumparatorul o va primi dupa plasarea Comenzii nu reprezinta sub nicio forma acceptarea Comenzii, avand rol exclusiv informativ, si urmand a fi facuta fie electronic, prin e-mail, fie telefonic.
2.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul ca, in situatii justificate, sa poata modifica cantitatea Bunurilor din Comanda, anuntand in prealabil Cumparatorul despre aceste modificari, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon furnizat de acesta la momentul efectuarii Comenzii, urmand ca si suma achitata sa fie returnata conform modificarilor aparute.
2.4. Contractul se va considera incheiat intre Cumparator si Vanzator in momentul in care Cumparatorul primeste, de la Vanzator, fie prin intermediul unui SMS, fie prin posta electronica, o notificare de expediere de Comanda.
2.5. Documentul si toate informatiile puse la dispozitie, in cadrul Site-ului, de catre Vanzator, sunt cele care stau la baza Contractului, completate de certificatul de garantie aferent Bunurilor comandate, emis de catre Vanzator sau de catre furnizorul acestuia.

3.Politica de vanzare online

3.1. Orice Client sau Cumparator are acces la efectuarea unei Comenzi in cadrul Site-ului. Bizar Concept isi rezerva insa dreptul ca, din motive justificate, sa restrictioneze accesul anumitor Clienti sau Cumparatori la efectuarea unei Comenzi si/sau la utilizarea anumitor modalitati de plata acceptate, in situatia in care considera ca, potrivit conduitei/activitatii Clientului sau a Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia pot aduce prejudicii de orice fel Vanzatorului. In orice astfel de situatie, Clientul sau Cumparatorul se poate adresa personalului Bizar Concept, solicitand informatii referitoare la motivele pentru care au fost aplicate masurile anterior mentionate.
3.2. Comunicarea Clientului sau a Cumparatorului cu Vanzatorul se va realiza fie prin interactiune directa cu acesta, fie prin adresele specificate in cadrul sectiunii „Contact” din Site. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite pe aceste cai, fara sa fie nevoit sa aduca justificari.
3.3. In cazul inregistrarii unui volum neobisnuit de mare de trafic, provenit din partea unei anumite retele de internet, Bizar Concept poate cere Clientului sau Cumparatorului sa introduca manual coduri de validare de tip captcha, pentru a proteja informatia expusa in cadrul Site-ului.
3.4. Bizar Concept poate sa publice pe Site diferite informatii referitoare la anumite Bunuri disponibile sau promotii practicate, fie de catre acesta, fie de catre un tert colaborator cu care Bizar Concept are incheiat un contract de parteneriat, bunuri sau promotii disponibile in limita stocului si intr-un interval limitat de timp.
3.5. Tarifele asociate Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate, toate, in lei/RON si includ T.V.A.-ul, iar Bizar Concept isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment aceste tarife, fara obligativitatea vreunui preaviz.
3.6. Niciuna dintre informatiile utilizate in cardul Site-ului pentru descrierea Bunurilor, fie ele imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia, sau orice alte tipuri de informatii, nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, rolul acestora fiind unul exclusiv de prezentare. De asemenea, niciun Continut pe care Vanzatorul il transmite Clientului sau Cumparatorului, indiferent de mijlocul de comunicare utilizat – telefonic, electronic etc. – sau obtinut de Client/Cumparator prin accesarea, vizitarea sau vizualizarea Site-ului, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Bizar Concept sau a angajatului/presupusului Bizar Concept care a facilitat transferul acelui Continut, in cazul in care acesta exista, fata de continutul respectiv.

4.Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul are dreptul de a cesiona sau de a subcontracta o terta parte pentru anumite Servicii care tin de onorarea Comenzii plasate, informand Cumparatorul, dar neavand obligatia de a obtine acordul acestuia. Vanzatorul este cel care va fi intotdeauna responsabil, pentru toate obligatiile contractuale asumate, in fata Cumparatorului.

5.Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

5.1. Continutul Site-ului, asa cum este el definit in deschiderea acestor Termeni si Conditii, care include dar nu se limiteaza la logo-uri, simboluri comerciale, reprezentari stilizate, imagini dinamice sau statice, text sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a Bizar Concept, cel care are si toate drepturile obtinute in acest sens, atat in mod direct, cat si in mod indirect, din licente de utilizare sau de publicare.
5.2. Clientul sau Cumparatorul are dreptul sa copieze, sa transfere sau sa utilizeze Continutul exclusiv in scopuri personale sau necomerciale si doar in cazul in care acestea nu intra in contradictie cu prevederile prezentului Document. Clientul sau Cumparatorul nu are voie sa copieze, sa distribuie, sa publice sau sa transfere catre terte parti, dar nici sau modifice sau sa altereze, sa utilizeze, sa se lege la, sa expuna sau sa includa niciun fel Continutul in alt context decat cel pe care l-a intentionat Bizar Concept, iar includerea oricarui tip de Continut in afara Site-ului, cat si indepartarea insemnelor care atesta dreptul de autor pe care Bizar Concept il are asupra Continutului si, nu in ultimul rand, participarea la transferul, vanzarea sau distributia unor materiale rezultate din reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului fara acordul scris si explicit al Bizar Concept sunt strict interzise.
5.3. Orice Continut pe care Clientul sau Cumparatorul il are sau la care obtine acces, indiferent de mijloacele de obtinere, se afla sub incidenta Documentului, cata vreme Continutul nu este insotit si de un acord de utilizare, valid si specific, incheiat intre Client sau Cumparator si Bizar Concept, si fara niciun fel de garantie implicita sau expres formulata de catre Bizar Concept cu privire la acel Continut.
5.4. Orice utilizare a Continutului, in alte scopuri decat cele expres permise prin Documentul de fata sau prin acordul de utilizare care insoteste acel continut, este strict interzisa.

6.Comanda

6.1. Clientul sau Cumparatorul poate plasa Comenzi in cadrul Site-ului adaugand Bunurile de care este interesat in cosul de cumparaturi si finalizand Comanda prin furnizarea metodelor de plata si de livrare. Dupa adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, acesta va fi disponibil pentru achizitie in masura disponibilitatii, daca exista stoc disponibil pentru acesta, iar simpla adaugare a unui Bun in cosul de cumparaturi, neinsotita de finalizarea Comenzii, nu va declansa nici inregistrarea propriu-zisa a comenzii, nici rezervarea automata a Bunului dorit.
6.2. Finalizarea Comenzii de catre Cumparator reprezinta acordul tacit al acestuia ca toate datele solicitate si furnizate in cadrul procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la momentul plasarii acelei Comenzi.
6.3. Finalizarea Comenzii de catre Cumparator reprezinta, de asemenea, acordul tacit al Cumparatorului de a fi contactat de catre Vanzator, prin orice mijloace disponibile sau agreate de catre Vanzator, in orice situatei in care acesta din urma va considera necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea anula o Comanda efectuata de catre Cumparator, dupa notificarea prealabila adresata acestuia din urma, fara ca niciuna dintre parti sa aiba vreo obligatie ulterioara fata de cealalta si fara ca vreuna dintre parti sa poata pretinde apoi celeilalte daune-interese, in situatia in care:
6.4.1. Clientul sau Cumparatorul a furnizat in cadrul Site-ului date incomplete si/sau incorecte;
6.4.2. Din cauza unor disfunctionalitati sau erori aparute in Site pretul afisat pe Site pentru Bunurile comandate nu este cel real, context in care Bizar Concept va notifica Cumparatorul cu privire la pretul corect.
6.5. Cumparatorul se poate retrage din Contract, alegand sa returneze un Bun, intr-un interval de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa invoce niciun motiv sau sa suporte niciun alt cost decat cel de livrare. Conform OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in decurs de 14 zile de la:
– data la care Cumparatorul a intrat in posesia fizica a ultimului Bun din comanda, in cazul in care acesta a comandat mai multe produse, in cadrul aceleiasi comenzi, care au fost sau vor fi livrate separat;
– data la care Cumparatorul a intrat in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese, in cazul in care livrarea include un produs din mai multe loturi sau piese diferite.
6.6. In situatia in care Cumparatorul alege sa se retraga din Contract, returul Bunului se va face doar dupa ce acesta a trimis o cerere scrisa pe adresa info@bizarconcept.ro si dupa ce a fost contactat telefonic pentru stabilirea conditiilor in care se va returna produsul. Returnarea se va face prin expediere catre Bucuresti, Sector 2 ,Strada Neagota, nr 40, Cod postal 023862.
Cumparatorul avand obligatia de a returna Bunul in stare perfecta, in cutia originala in care a fost livrat, insotit de certificatul de garantie, si intr-un ambalaj corespunzator transportului, in caz contrar returnarea comenzii va fi refuzata. Returul nu va fi acceptat nici in cazul produselor folosite, cu semne de uzura, sau zgariate, deteriorate, incomplete – cu accesorii lipsa – sau fara etichetele originale intacte. Returnarea se va face exclusiv printr-o firma de curierat, nu prin intermediul Postei Romane, iar taxa de retur aferenta curierului va fi suportata de catre Cumparator.
6.7. Returnarea produselor este permisa doar persoanelor fizice, iar in cazul in care Clientul sau Cumparatorul va solicita retragerea din Contract in termenii legali de retragere prevazuti in contract, acesta va trebui sa returneze inclusiv eventualele cadouri care ar fi putut insoti produsul returnat. Daca Comanda este achitata, Vanzatorul se obliga sa ramburseze suma in cel mult 14 (paisprezece) zile de la data la care a fost informat de Cumparator in legatura cu retragerea din Contract. Returnarea sumei se va face prin virament bancar.
6.8. Vanzatorul poate decide amanarea rambursarii sumei pana in momentul in care isi va primi inapoi Bunurile vandute.
7.Facturare – Plata

7.1. Preturile tuturor Bunurilor, asa cum sunt afisate pe site-ul www.bizarconcept.ro, includ toate taxele fiscale conform legislatiei active.
7.2. Atat pretul, cat si modalitatea de plata respectiv termenul de plata sunt inscrise in cadrul fiecarei Comenzi, Vanzatorul avand obligativitatea de a emite Cumparatorului factura aferenta Bunurilor livrate, iar Cumparatorul avand obligativitatea de a furniza toate acele informatii necesare emiterii facturii, conform legislatiei active.
7.3. Vanzatorul ii va transmite Cumparatorului factura Comenzii pentru Bunurile vandute de Bizar Concept, precum si a oricarei alte plati aferente acelei Comenzi, in format exclusiv electronic, fie prin adaugarea acesteia in Contul Cumparatorului, fie prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail furnizata de Cumparator la detaliile sale de Cont.
7.4. Obligatia de a-si actualiza de cate ori este nevoie datele din Cont, pentru ca factura aferenta Comenzii sa fie furnizata corect si in timp util, ii revine Cumparatorului, care are si obligatia de a accesa si de a verifica toate informatiile si/sau documentele care insotesc fiecare comanda si care devin disponibile in Contul sau.
7.5. Trimiterea Comenzii reprezinta acordul tacit al Cumparatorului de a primi facturile in acest format electronic, prin adaugarea lor, in Contul sau, de catre Bizar Concept, respectiv prin posta electronica, la adresa de e-mail inscrisa in Cont.
7.6. Din motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul este sfatuit sa nu activeze optiunea de logare automata de pe dispozitive mobile si nici sa nu ramana logat pe Site dupa ce paraseste Site-ul. Parola aleasa pentru accesul contului se recomanda sa aiba un puternic caracter de securitate (minimum 8 caractere constand in litere mici, litere mari, caractere speciale si cifre) si divulgarea acesteia nu este permisa.

8.Produsele afisate si livrarea Bunurilor

8.1. Preturile aferente produselor, afisate pe site, sunt exprimate in lei si cuprind si T.V.A.-ul. Pretul final, in care este inclus pe langa pretul Bunului si pretul transportului, se va modifica in cazul in care adresa de livrare este intr-o localitate aflata in afara ariei de acoperire a retelei de curierat. In acelasi timp, preturile de pe site se pot modifica oricand, fara vreun anunt prealabil, chiar si in situatia in care se ajunge la concluzia ca, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, pretul afisat pe site era gresit, context in care Cumparatorul va fi instiintat fie telefonic, fie prin e-mail.
8.2. Vanzatorul are obligatia de a livra Bunurile comandate de Cumparator, catre acesta din urma, in sistem de curierat door-to-door.
8.3. Vanzatorul are obligatia de a ambala corespunzator Bunurile ce urmeaza a fi livrate prin firma de curierat si de a se asigura ca, impreuna cu coletul, vor fi transmise si documentele insotitoare.

9.Garantii

9.1. Toate Bunurile vandute prin intermediul site-ului www.bizarconcept.ro beneficiaza de o garantie conforma cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorilor, produsele fiind noi, din surse autorizate, si livrate in ambalaje originale.
9.2. In cazul solicitarii garantiei, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul sau original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit, certificatul de garantie si o copie a facturii fiscale, garantia oferindu-se pentru deficiente care nu pot fi imputabile Cumparatorului si doar cu conditia respectarii recomandarilor de intretinere si de utilizare.
9.3. Costul de expediere a Bunului ce va fi returnat catre Bizar Concept, in scopul solutionarii unor probleme de garantie, va fi suportat de catre Cumparator, care poate folosi orice serviciu de transport dorit, exceptand Posta Romana, cata vreme acesta poate oferi confirmare de primire.
9.4. Costul de expediere a Bunului care a beneficiat de garantie, de la Bizar Concept catre Cumparator, va fi suportat de catre Vanzator.

10.Raspundere

10.1. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune suferite de catre Cumparator sau de catre orice terta parte, ca urmare a indeplinirii, de catre Vanzator, a oricareia dintre obligatiile care ii revin acestuia conform Comenzii si nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor dupa momentul livrarii, in special in cazul pierderii lor.
10.2. Actul de creare si de utilizare a Contului de catre Client, Utilizator sau Cumparator reprezinta acordul tacit al acestuia de asumare a raspunderii in ceea ce priveste pastrarea confidentialitatii datelor de conectare la Cont (nume utilizator si parola) si a gestionarii accesului la Cont, acesta fiind responsabil, in masura stabilita si permisa de legislatia activa, pentru intreaga activitate derulata prin intermediul Contului sau.
10.3. Actul de creare a Contului si/sau de utilizare a Continutului respectiv de plasare a Comenzilor reprezinta acordul tacit al Clientului, Utilizatorului sau Cumparatorului de acceptare expresa, fara echivoc, a tuturor Termenilor si Conditiilor acestui Site, conform ultimei versiuni actualizate si comunicate in cadrul Site-ului, existente la data la care a fost creat Contul si/sau a fost utilizat Continutul si/sau s-a plasat Comanda.
10.4. Bizar Concept isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile Site-ului, acestia fiind opozabili Clientilor, Utilizatorilor sau Cumparatorilor de la data afisarii pe Site. Se considera acceptare a Termenilor si Conditiilor Site-ului orice trimitere de Comanda sau simpla bifare a check-boxului corespunzator din Site.

11.Confidentialitate

11.1. Potrivit legii nr. 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, datele personale ale Clientului, Utilizatorului sau Cumparatorului sunt protejate.
11.2. Aceste date vor fi folosite doar cu scopul asigurarii unei comunicari eficiente intre Vanzator si Client, Utilizator sau Cumparator.
11.3. Singura exceptie este reprezentata de relatia cu transportatorul public care va primi, la momentul plasarii comenzii de transport, datele necesare pentru predarea marfii la locatia specificata de Cumparator.
11.4. Cu scopul de a oferi servicii complexe, de cea mai buna calitate, Vanzatorul are nevoie sa tina in evidenta unele dintre aceste date cu caracter personal pe care le furnizeaza Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul. Oricare ar fi acestea – numar de telefon, adresa, date facturare s.a.m.d. – ele vor fi considerate date cu caracter personal si confidential, prin urmare protejate impotriva abuzurilor.
11.5. In unele cazuri, anumite date cu caracter personal trebuie stocate in vederea unor operatii de contabilitate respectiv de arhivare a bonurilor fiscale.
11.6. Utilizarea acestui Site reprezinta acordul tacit al Utilizatorului, Clientului sau Cumparatorului fata de politica Vanzatorului de stocare a informatiilor personale si a comenzilor pe care Cumparatorul le plaseaza, stocare ce se va face in conformitate cu politica descrisa aici.
11.7. Inregistrarea pe acest Site sau abonarea pentru a primi noutati reprezinta, de asemenea, acordul tacit al Utilizatorului, Clientului sau Cumparatorului fata de politica Vanzatorului de a contacta Utilizatorii, Clientii sau Cumparatorii, telefonic sau prin e-mail, pentru a comunica noutatile Bizar Concept, avand totodata posibilitatea de dezabonare in orice moment.
11.8. Pentru furnizarea de informatii cu caracter personal, confidentiale, Utilizatorul, Clientul sau Cumparatorul este sfatuit sa utilizeze exclusiv site-uri protejate, ascultarea si abuzul de astfel de informatii prin intermediul retelei publice de date si utilizarea internetului fara protectie negarantand in niciun fel protectia datelor cu caracter personal ale acestuia.
11.9. Vanzatorul isi rezerva dreptul, chiar si prin toate asigurarile si metodele tehnice de protectie puse in practica, de a se retrage de la garantarea sigurantei acestor date in cazul unui atac al serverului de catre un hacker.
11.10. Toate informatiile furnizate de Cumparator sau Client Vanzatorului, indiferent de natura acestora, raman in proprietatea Vanzatorului.
11.12. Cumparatorul sau Clientul are interdictia de a face uz de orice fel de declaratie publica, comunicat de presa, forma de promovare sau orice alta modalitate de dezvaluire, catre terte parti, a informatiilor referitoare la Comanda sau Contract, fara a avea, in prealabil, consimtamantul scris al Vanzatorului.
11.13. Transmiterea de informatii sau de materiale prin intermediul Site-ului reprezinta oferirea accesului nerestrictionat si irevocabil al Vanzatorului la acestea, cat si dreptul Vanzatorului de a utiliza sau reproduce, afisa sau modifica, transmite sau distribui aceste informatii sau materiale. De asemenea, sunteti de acord ca Vanzatorul poate utiliza liber, in interes propriu, toate aceste concepte, idei sau know-how-uri si tehnici transmise prin intermediul Site-ului. Site-ul nu va face subiectul unor obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, cata vreme legislatia activa nu prevede alte specificatii in acest sens.

12.Forta majora

12.1. Niciuna dintre partile implicate nu va fi facuta raspunzatoare pentru nerespectarea obligatiilor contractuale aferente, in cazul in care aceasta nerespectare sau neexecutare la termen sau in mod corespunzator, total sau partial, este cauzata de interventia unui fenomen de forta majora. Forta majora este acel eveniment imprevizibil, total in afara controlului partilor implicate, care nu poate fi evitat.
12.2. In cazul in care in decurs de 15 (cincisprezece) zile de la data la care s-a produs acel eveniment de forta majora efectele lui nu inceteaza, fiecare parte are dreptul sa notifice celeilalte parti implicate incetarea de plin drept a Contractului si niciuna dintre parti nu va putea pretinde celeilalte daune-interese.

13.Legea aplicabila – Jurisdictia

Contractul este supus legii romane, iar eventualele litigii care ar putea aparea intre Bizar Concept si Client sau Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care intelegerea amiabila nu este posibila, litigiile se vor solutiona de catre instantele judecatoresti romane competente, din orasul in care isi desfasoara activitatea Vanzatorul.

14.Prevederi finale

Partile implicate in Contract sunt considerate contractanti independenti si nu au nici dreptul, nici autoritatea de a asuma sau de a crea vreo obligatie pe seama/in dauna celeilalte. Prin acesti Termeni si Conditii din prezentul Contract se inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, intre Partile amintite, cu privire la subiectul acestui Contract si acestia nu pot fi modificati sau schimbati pe parcursul derularii unei Comenzi.

Shopping Cart

Bucură-te de
10% reducere
la prima comandă cu codul - bizar10

Devino parte din familia noastră ! Vei fi primul care vede piesele noi, obține acces la discounturi și află aventurile din culisele bijuteriei.

Chat
1
Cu ce te pot ajuta?
Buna, sunt Simona,
Cu ce te pot ajuta?